huurders uitzetten

Heeft u te maken met huurders die de huur niet (op tijd) betalen? Of die voor overlast zorgen? Met advocapedia.nl bent u zo snel én goedkoop mogelijk van uw problemen af:

  1. Alle formaliteiten in orde
  2. Uitgebreid traject voor één vaste prijs
  3. Procedure zónder hoge kosten

Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Of wilt u graag uw zaak met een van onze huurrechtspecialisten bespreken? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Opgelet met huurbescherming!

probleem

Zelfs als uw huurder voor overlast zorgt of de huur zonder reden niet (volledig) betaalt, wordt hij wettelijk gezien tóch enorm beschermd. Om uw huurder te kunnen dwingen om het gehuurde pand te verlaten, moet u diverse formaliteiten in acht nemen. Bespaar uzelf de frustratie die daarmee gepaard gaat en schakel de specialisten van advocapedia.nl in. Onze unieke manier van werken biedt u een snelle en goedkope oplossing voor uw huurproblemen.

terug naar boven

Stel uw vraag

Een uitgebreid traject voor één bedrag

oplossing

Als u geconfronteerd wordt met een huurder die de huurovereenkomst niet nakomt, doet u er goed aan om meteen in actie te komen. Veel kosten hoeft u daarbij niet te maken. Voor een eenmalig bedrag van €35,- excl. BTW versturen onze specialisten een aangetekend schrijven aan uw huurder dat gegarandeerd aan alle wettelijke vereisten voldoet en dat in veel gevallen tot een regeling met uw huurder leidt. Naast het feit dat u op deze manier tijd en moeite bespaart, levert onze werkwijze u nog verschillende andere voordelen op:

  • goedkoop
  • effectief
  • Lange termijn voordeel

Als er geen reactie volgt op ons aangetekend schrijven of als de gemaakte afspraken niet nagekomen worden, adviseren wij u gratis en vrijblijvend over uw procespositie.

terug naar boven

Stel uw vraag

Procedure zónder hoge kosten

huurders uitzetten - procedureOm een huurovereenkomst te ontbinden, heeft u altijd een rechter nodig. Een deel van de kosten die gemaakt moeten worden om te procederen zijn wettelijk geregeld en liggen daardoor vast. Op de kosten van rechtsbijstand kunt u echter wél flink besparen. Via advocapedia.nl schakelt u huurrechtspecialisten in tegen de scherpste tarieven. Voor de opstart van de procedure brengen wij u slechts €150,- excl. BTW in rekening. Alleen in geval van een positief vonnis (waarin afspraken worden opgenomen of de ontbinding van de huurovereenkomst wordt uitgesproken) brengen wij u een beperkte succesvergoeding in rekening. Aarzel niet en neem meteen contact met ons op. Wij staan u geheel vrijblijvend en uiteraard kosteloos te woord.

terug naar boven

Stel uw vraag

Vragen?

Heeft u vragen over onze werkwijze? Of wilt u meer weten over onze tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw telfoon

U wilt:

Zodra u op de verzendknop klikt, verschijnt daaronder een kadertje met de mededeling of uw bericht succesvol werd verzonden of niet. Vergeet dit niet even te controleren!